Novak Đoković: Sutra je veliki dan

2
Iako ga u ponedeljak očekuje susret sa britanskim premijerom Dejvidom Kameronom, srpski teniser Novak Đoković nije zaboravio da čestita koleginicama Bojani Jovanovskoj i Aleksandri Krunić na plasmanu u polufinale Fed kupa

Novak će nakon posete Kameronovj rezidenciji u čuvenoj ulici Dauning strit broj 10, prisustvovati gala ceremoniji u Central holu u Vestminsteru, kao jedan od kandidata za prestižnu Laureus nagradu za najboljeg sportistu planete.

Njegov prvi protivkandidat za ovu prestižnu nagradu je zvezda fudbalskog kluba Barselona Lionel Mesi, a u trci za nagradu su još atletičar Usein Bolt, biciklista Kadel Evans, vozač formule jedan Sebastijan Fetel i NBA košarkaš Dirk Novicki.

- Upravo smo stigli u prelep London. Sutra je veliki dan: poseta poštovanom Dejvidu Kameronu i ceremonija Laureus. Hvala vam svima na podršci! - napisao je Nole na svom Facebook profilu, a potom je čestitao Bojani Jovanovskoj i Aleksandri Krunić na istorijskom plasmanu u polufinale Fed kupa.

- Bravo za naše sjajne devojke i prolazak u polu finale! Svaka čast Bojana i Aleksandra za veliku borbu i veliki preokret! Idemo u finaleee – dodao je Đoković.

makonda-tracker