opa!

Za njim su ludele ŽENE dok se nije oženio: Riki Martin i dalje NEODOLJIV mnogima, ali kada vidite njegovog muža...

1

Njih dvojica su prošetali crvenim tepihom i privukli mnogo pažnje.. 

foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo
foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

Pevač Riki Martin nedavno se pojavio na 75. Kanskom festivalu u pratnji supruga Džvana Jozefa i njih dvojica su izazvali veliku pažnju i niko nije mogao da se odluči koji od njih dvojice bolje izgleda. 

 

Filmski festival privukao je u Kanu brojne zvezde, među kojima i slavnog pevača Rikija Martina kojeg su papraci snimili na balkonu hotela u kojem boravi. Svi su primetili da Riki izgleda znatno mlađe, a na trbušnjacima bi mu pozavideli mnogo mlađi muškarci.

 

50-godišnji Riki na sebi je imao samo šorts za kupanje, a osim mišića do izražaju su došle u brojne tetovaže kojima je ukrasio telo, kao i preplanuli ten.

Riki je nekada izlazio i sa ženama i to pravim lepoticama, a jednom je prilikom izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegovi osećaji uvek bili iskreni prema svima. Uprkos ovim izjavama, muzičar se već nekoliko puta našao na udaru kritika i optužbi da je pre 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, bio nepošten prema ženama koje je ljubio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)

 

Nesumnjivo, mnoge žene ostale razočarane kada se definitivno deklarisao kao homoseksualac.

 

— Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao — izjavio je za magazin People.

 

Pre nego što se venčao s umetnikom Džozefom 2017. godine, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom, a njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene, prenosi Kurir. 

 

Riki i sirijsko-švedski slikar počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a svoju veridbu potvrdili u novembru 2017. godine tokom gostovanja u jednom emisiji.

 

1 / 3 Foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

 

Već u januaru 2018. godine pevač je potvrdio kako su se u tajnosti venčali. Još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvoro dece koje im je na svet donela surogat-majka, a mnoge žene su oduševljene njegovim izgledom i tvrde da se ne zna koji je od njih dvojice privlačniji.

 

 

makonda-tracker