Vuk Kostić: Naša zimska avantura

0
Glumac Vuk Kostić i njegova izabranica i koleginica Jelisaveta Orašanin s kojom je nedavno počeo zajednički život proveli su praznike na uzbudljivom morsko-planinskom putovanju kroz Crnu Goru
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Glumački par Jelisaveta Orašanin (23) i Vuk Kostić (32), koji su u novembru obeležili romantičnu godišnjicu ljubavi, vratili su se nedavno sa desetodnevnog putovanja po Crnoj Gori. Emotivni partneri svoje romantične trenutke počeli su posetom Bigovu, morskom mestašcu nadomak Tivta u kojem Vuk, inače, godinama letuje. Društvo im je pravio glumčev stariji brat Nestor i Jelisavetina drugarica, glumica Anka Gaćeša.

- Pre Nestorovog puta na Tajland, poželeli smo da zajedno odemo u Bigovo gde već godinama letujemo. Ronili smo, izlazili u obližnje gradove, vozili se čamcima naših prijatelja ribara, pravili morske izlete brodom, ali nismo plovili daleko. Nestor mi je doneo polusuvo ronilačko odelo i prvi put sam ronio tokom zime – priča Vuk koji je sa svojom dragom prošetao i lovačkim stazama, ali se sam prepustio avanturi koju donosi lov .


- Badnje veče proveli smo u Kotoru. Bilo je prelepo, zapalili smo badnjake ispred crkve, a sutradan sam otišao u Tomaševo, selo u Crnoj Gori između Mojkovca i Bijelog Polja gde živi Jole, venčani kum mojih roditelja. On ih je venčao baš na Božić i stalno mi poručuje: 
Dođi dok sam još živ. Inače, kum Jole samo priča o mom venčanju i po tom pitanju gori je od novinara koji mi postavljaju takva pitanja – priča poznati glumac koji je u pomenutom prelepom zimskom pejzažu proveo dobar deo detinjstva.

- Jelisaveta i ja smo kroz kanjone jahali konje bez sedla, išao sam u lov i uživali smo u zimskoj idili – priča glumac koji je nedavno otpočeo zajednički život sa svojom partnerkom, prvom devojkom koja je uspela da ga ukroti.


- Živimo zajedno i lepo nam je. Jelisaveta je divan čovek i ni u čemu me ne sputava. Odlično se provodimo kada smo zajedno – kaže Vuk i odgovara na pitanje hoće li se venčati 2012. godine.

- Svašta može da se desi, još ne znam. To ne planiramo, ali volim da iznenada donosim odluke. Želim i sebe da obradujem odlukom o venčanju – kaže Kostić koji, iako je i sam glumac, ne voli svojoj voljenoj da se meša u posao.

- To sve ide svojim tokom, ona ima svog profesora, kolege sa klase, poznanike iz profesije i osobe s kojima se konsultuje, kao što i ja činim za svoje uloge. Iako smo kolege, ne volimo jedno drugom da utičemo na posao, niti o tome često pričamo. Ne upućujem joj kritike, kao ni ona meni jer smatramo da to nije dobro za vezu – zaključuje glumac čija voljena igra jednu od glavnih uloga u RTS-ovoj seriji Vojna akademija koja je 28. januara počela s emitovanjem.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker