Marina Visković i Vladimir Stanojević: Naša romansa je na tankom ledu

6
Prijateljstvo pevačice Marine Visković i voditelja Vladimira Stanojevića nakon intenzivnih viđanja rezultiralo je vezom
Foto: Ivan Dobričić
Foto: Ivan Dobričić

Nakon tri godine poznanstva, pevačica Marina Visković (23) i voditelj TV Pink Vladimir Stanojević (29) shvatili su da njihove emocije prelaze granice prijateljstva i oko Nove godine otpočeli su strasnu romansu. Po sopstvenom priznanju, najpre su njihova viđanja prerasla u neobaveznu vezu, da bi potom počeli da se zabavljaju u pravom smislu te reči.

- Iako volim dominantne muškarce, u našem odnosu ja vodim glavnu reč – počinje u šaljivom tonu razgovor Marina koja je svog izabranika upoznala u jednom prestoničkom klubu.

- Bilo je to pre tri godine i verovatno smo oboje bili pod dejstvom alkohola jer se tog momenta ne sećamo najbolje. Počeli smo da se družimo i nisam ni slutila da će mi Vladimir postati ovoliko bitan. Naš odnos je dokaz da se iz prijateljstva rađaju najbolje stvari – ističe pevačica kojoj nije smetao Vladin imidž gradskog plejboja.

- Ne dozvoljavam bilo kome da uđe u moj život i ne obraćam pažnju na svakog ko mi se udvara. Vladimir je bio od starta veoma pažljiv prema meni i prijalo mi je njegovo društvo. Želela bih da dugo bude prisutan u mom životu i lepo mi je kad sam s njim. Naša romansa je sada na tankom ledu jer još ne znamo u kom pravcu će se dalje razvijati naša veza. Nadam se da eksponiranje našeg odnosa u javnosti neće pokvariti iskrene namere  koje imamo jedno prema drugom – priča pevačica koja je voditelja pre svega osvojila svojim fizičkim izgledom.

- Naravno da me je privuklo to što je Marina dobra riba. Ali, ona je sveukupno kvalitetna osoba. Ima čudan smisao za humor koji samo ja razumem, što mi se veoma dopada i doprinosi našem iskrenom odnosu. Normalna je, prirodna i opuštena, pa svojim osobinama demantuje uobičajene predrasude o pevačicama – kaže domaćin Jutarnjeg programa i Grand parade koji je prošle godine okončao romansu sa osam godina mlađom studentkinjom Ninom Božić. Razlika u godinama, ovoga puta u njegovu korist, nije mu predstavljala problem da se u vezu sa Marinom prepusti bez velikih planova za budućnost.

- Imao sam dve duge veze u životu i teško mi je da sada ulazim u neku ozbiljnu priču jer me posao prilično pritiska i zato mi prija odnos sa Marinom koji je neopterećujući. Treba nam još vremena da shvatimo koliko su duboka naša osećanja – otkriva Stanojević na čiji šarm Viskovićeva odavno nije imuna.

- Nebitna nam je i razlika u godinama. Sada je pravi trenutak da provodimo vreme zajedno, jer možda za tri godine nećemo imati ista interesovanja budući da sam ja od njega mlađa šest godina. Svako voli da je emotivno zadovoljan i to je neophodno ljudima sa zahtevnim profesijama kakve su naše – zaključuje pevačica koja će uskoro objaviti svoj prvi album.

 

Nikola Rumenić

 

 

 

makonda-tracker