NIJE ŽELEO DA SE POSVETI GLUMI

Zbog OČEVE TRAGEDIJE motor je kupio tek sa 24 godine: Beban iz ČUVENE SERIJE danas je USPEŠAN muzičar i živi NA SPLAVU

0

Kada je prvi put počela sa emitovanjem serija Porodično blago srca publike je osvojio dečak koji je tumačio lik Bebana.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Vukašin Marković je glumio popularnog Bebana u seriji čiju reprizu gledamo godinama unazad, a uvek je popularna.

 

Vukašin se nije zadržao u glumačkim vodama, već je postao muzičar, a više i nije dete nego ozbiljan frajer koji se dopada mnogim devojkama.

 

On ne voli da se eksponira u javnosti uprkos uspehu benda IrieFm koji niže hitove i nastupe. Vukašin skoro nikad ne priča o privatnom životu, te se informacije o njemu prilično šture, ali je jednom prilikom otkrio zašto je kupio motor.

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - rekao je u jednom intervjuu.

Muzičar je istakao i da se ne kaje što je kao dete glumio u kultnoj seriji i da mu je drago što se reprize iznova gledaju.

 

Vukašin Marković ima jedan splav na koji se seli svake godine kada počne proleće, a ceo prostor je uredio po svom ukusu i tamo stvara novu muziku.

 

 

 

 

makonda-tracker