bogatstvo mu je predodređeno

On je jedna od NAJBOGATIJIH BEBA NA SVETU: Nasledio je MILIJARDE, a kad čujete cifru ZAVRTEĆE VAM SE u glavi

0

Kao što smo nedavno pisali, Rijana i Asap Roki dobili su sina.

Ilustracija
Ilustracija foto: Shutterstock

Čuvena pevačica Rijana se porodila 13. maja i na svet je donela dečaka. Odmah po rođenju u stranim medijima su mogla da se pročitaju nagađanja koja kažu da je Rijanin sin nasledio ogromnu svotu novca.

 

Upravo to je bio razlog zbog kojeg je on odmah bio svrstan među najbogatije bebe sveta. I da, ako ste se sada iznenadili i to postoji. I Rijananin sin nije jedini koji nosi ovu titulu.

 

Kako piše Dejli mejl, dečak je rođenjem dobio 1.5 milijardi dolara. U tu cifru ulazi bogatstvo njegove majke, ali i novčana svota koju Asap Roki zarađuje godišnje. Kada se sve sabere i oduzme, mnogima će se od cifre pomutiti razum.

 

Osim Rijana i Kajli Džener se pre tri meseca porodila i tom prilikom rodila sina Volfa Vebstera. Pre njega par je dobio ćerku Stormi Vebster koja sada ima četiri godine. Čuveni šminker i ova 1.5 milijardi dolara dobija dečak rođenjem, u to je uračunato ogromno bogatstvo njegove mame i "skromna" zarada njegovog tate od 9.3 miliona dolara, piše "Dejli mejl".

 

Rijana
foto: Image Press / BACKGRID, Profimedia

 

A ova godina donela je bejbi-bum na svetskoj javnoj sceni. Kajli Džener je pre tri meseca dobila sina Volfa Vebstera, a par ima i ćerkicu Stormi Vebster koja sada ima četiri godine.

 

Oni su ostvarili dobit 934 miliona dolara, dok se vrednost imovine njenog partnera i oca njene dece Travisa Skota procenjuje na 39 miliona dolara. Ove brojke i decu ovog poznatog para čine najbogatijom na svetu, u kategoriji poznatih naslednika.

 

Rijana
foto: Backgrid USA/Profimedia

 

Ko je još u grupi najbogatije dece?

 

"Buzz Bingo" piše da se na toj listi nalaze i deca Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Nort, Sejnt, Čikago i Psalm. Na taj spisak dovelo ih je bogatstvo roditelja- 1.6 milijardi dolara od majke i isti iznos sa očeve strane.

Zatim su tu deca Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi Karter i Ser Karter i Rumi koji će podeliti 471 milion dolara koliko je zaradila slavna majka i 1.2 milijardu dolara na koliko se procenjuje imovina njihovog oca.

 

Poznati roditelji će tek uvećavati svoje bogatstvo, a možda i porodicu, sa izuzetkom Kim i Kanjea koji su se rastali. Tako će i rasti nasledstvo poznatih beba, koje bi, kada odrastu, mogli da ostanu bez ogromnog novca jedino pod uslovom da ih roditelji liše toga.

 

 

makonda-tracker