lepe vesti

U domu glumice sprema se slavlje? Sin Lidije Vukićević predstavio SVOJU IZABRANICU

0

Andrej Mrkela je podelio fotografiju sa devojkom, a onda su počela šuškanja. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čini se da je za glumicu Lidiju Vukićević vreme stalo. Svi hvala njen izgled i društvenim mrežama se šire komentari da izgleda kao i u vreme kada je glumila u legendarnoj seriji "Bolji život". 

 

Godine prolaze pa je nedavno njen sin Andrej Mrkela napunio 30 godina, a kako pišu mediji, biži se dan kada će se oženiti. 

 

On je na svom instagram profilu podelio fotografiju svoje izabranice Nađe Ilić i kako pišu mediji, pronašao je osobu za ceo život. 

 

U odnosu na njegovog brata Davida, koji je pilot, Andrej je odlučio da krene očevim stopama pa je u mlađim danima igrao fudbal, a danas je sportski menadžer. Putuje svuda po svetu, pa se na njegovom profilu mogu videti fotografije iz Ljubljane, Glazgova, Amsterdama... 

 

 Nisam bila od majki koje smatraju da je najvažnije svakog dana deci skuvati ručak, meni je bio prioritet da sa njima konstantno razgovaram. Dešavalo se da pričam do ranih jutarnjih sati i, što je najvažnije, na njihovu inicijativu, ne na moju. Srećna sam kad vidim da je taj način vaspitanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer — pričala je za Hello Lidija Vukićević o odgajanju svojih sinova. 

 

 

makonda-tracker