Aleksandra Radović: Žao mi je što su neki ljudi zloupotrebili moje reči

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

maki

31-01-2012 14:50h
Samo je ljubomorna jer je Zeljko Jovanu ozenio, a Zeremski nju ostavio cak i sa malim detetom, a ona je u celoj toj prici sa Jovanom i Zeljkom ispala veoma losa "frendica" :-)

D

31-01-2012 19:36h
Ipak ima razlike. Bila je iskrena. Druga stvar sto je moje misljenje drugacije i sto mislim da kada vec nema javnog nadmetanja, bolje da ide neko sa kim je sigurnije nego da se puno rizikuje. Ona misli da treba da idu mladji talenti i to je legitiman stav. Ostala je dosledna sebi i to je lepa osobina.

Milica Bajic

31-01-2012 10:31h
Nista tu nije izvuceno iz konteksta, niti iz montrirano. Sad se nesto vadi ali bolje joj je da cuti

JJ

31-01-2012 20:00h
Isfrustrirana samohrana mama. Jadna nije joj lako.

BILJA

31-01-2012 14:20h
ni ja vala ne vidim neku razliku

jecaje

01-02-2012 09:08h
Psi laju ali ne traju.....Ona je kao i svi pevači promenljiva kategorija..jer mnoge Željkove pesme će da traju kao evergreen,a pisao je i za serije ,filmove,festivale.....On je autor,muzičar i pevač-tri u jedan!!!!Ona zvuči zlobno tako ,čak i da se slažem sa njom posle izjave date na ovakav način ,njena izjava je izgubila na težini koju je mogla imati.Ovde pre svega mislim na način izbora kompozicije za Eurosong,pri čemu mislim na povratak Beovizije ...bez obzira na sve što ju je pratilo.

jana

01-02-2012 19:56h
Koja carica:) takva je bila i moja reakcija na ucesce Zeljka jos kad bi opet vodila lepotica Jovana.. ah, gde bi nam bio kraj...katastrofa!!! imamo mi i druge pevace..

ova zena je lazljiva i zla

01-02-2012 22:02h
toliko odvazno naduvano stvorenje ko je ona da nekome sudi,velika je glumica zloba joj izbija iz svih pora

micika

01-02-2012 22:26h
Zaista je isfrustrirana svojim zivotom.....cini mi se da uopste nije naivna kako se prikazuje

Iva Nikolic

05-02-2012 14:09h
Meni bi ispala veci covek da je rekla "o.k. meni je krivo sto necu ja na Evroviziju, sto on more treci/cetvrti put da ide". I zavrsiti svu pricu!
A onaj cinicni, ironicni, ljubomorni osmeh me je razocarao. Zena se na silu smeju. Bila mi je najdraza pevacica, ali sad su pale maske!

Majevac

05-02-2012 16:04h
Hladna i isfrustrirana osoba! Samoljublje joj je veoma izrazeno! Previse je sigurna u sebe i svoju "moralnost" i "kvalitet". Zaboravlja nekoliko stvari, a to je da njena karijera zavisi iskljucivo od prihvatanja njenog rada od strane publike. Posto je javna licnost, pod njenim "radom" se podrazumevaju i svi njeni stavovi, komentari, odnos prema ljudima i slicno. Kvalitetan je vokla, neporecivo, fura kvalitetan zvuk, ali treba da krene na kurs lepog ponasanja i topline u ophodjenju. Kad god sam je sreo (u svom poslu) bila je pre pre previse nedostupna za komunikaciju i sa prevelikim egom. To je lose za jednu damu, kakva zeli da bude (ali ipak nije). I jos nesto, da, zavidna je sto nju niko nije odabrao...(mada se ni meni Zeljko u ovom slucaju ne cini najsrecnijim izborom). Draga Aleksandra, sa kulturom je lepse!

Jelena

24-02-2012 14:55h
Prvo se onako smije i reaguje bas bezveze. Znaci to je prva reakcija koja je obicno iskrena, a onda se skontala sta je rekla pa se malo ispravila. Ja sam iskreno mislila da je bilo to iscenirano da uopste to nije bilo pitanje.... a ispade da jeste. Bilo kako bilo javna je licnost i nije jedna od onih narodnjakusa sto se javno prepucavanju.... Nekako nekulturuno....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: