čestitke

Saša Matić proslavio 44. rođendan i najavio posebno leto

0

Saša Matić je jedan od najpopularnijih pevača u našoj zemlji, a njegova idilična porodica uvek privlači pažnju medija.

foto: Promo
foto: Promo

Muzička zvezda Saša Matić juče je proslavio 44. rođendan, a specijalno iznenađenje pripremile su mu ćerke Aleksandra i Tara.

 

Nakon što je Saša završio nastup, uputio se u porodičan dom gde su ga čekale ćerke i supruga Anđelija, koja su sve organizovale, a pevač nije mogao ni slutio da će ga kod kuće sačekati iznenađenje. Čim je ušao ćerke su ga zagrlile i čestitale rođendan, a nakon toga je oduvao svećiće sa rođendanske torte.


Tokom jučerašnjeg dana, Saši su pristizala brojne čestitke od kolega i prijatelja sa svih strana sveta, a Sašin najbliži krug prijatelja upriličio je slavlje u jednom poznatom beogradskom restoranu, gde su obeležili ovaj poseban dan.


- Važno je da imamo lepe povode za slavlje, a sve je mnogo lakše kada imate divnu porodicu i prijatelje. Biće još lepih povoda u narednom periodu, a ono što znam jeste da se tome najviše raduje moja publika. Ovo leto će i te kako biti radno što se mene tiče. U septembru idem na Američku turneju, potom u oktobru imam veliki koncert u Zagrebačkoj areni koji je već rasprodat, a najverovatnije ćemo otvoriti i drugi datum. U novembru sledi Australijska turneja - izjavio je Matić ovim povodom.

 

U narednim nedeljama Sašin tim bi trebalo da objave datume novih koncerata za Spaladium Arena u Splitu, Štark Arenu u Beogradu, kao i za koncerte u Tuzli i Sarajevu. Inače, Saša je krajem godina izdao albuma “Dva života” gde je prijatelj projekta bio “Telekom Srbija”, a prema zvaničnim statistikama preko 40 miliona ljudi je preslušalo čitav album.

 

 

 

 

makonda-tracker