Voja Nedeljković: Imam ženu kakvu zaslužujem

0
Radio i TV voditelj Vojislav Nedeljković otkriva da li je njegovom odnosu sa suprugom Majom ikada zasmetalo to što je od nje stariji osamnaest godina i govori zašto nisu poželeli da prošire porodicu
Foto: Luka Šarac, Story press
Foto: Luka Šarac, Story press

Dojučerašnji domaćin emisije Vojevanje na radiju S, a odnedavno voditelj tok šoua U ringu na televiziji Pink, Vojislav Voja Nedeljković (48), skoro čitavu deceniju brižno je gradio mirnu porodičnu oazu sa suprugom Majom (30) i sinom Đorđem (9). Uprkos svakodnevnim problemima i iskušenjima odnose sa svojim najmilijima temeljio je na ljubavi i iskrenosti ne dozvoljavajući da bilo šta pokvari skladnu zajednicu.

- Mi živimo kao i svi obični ljudi. U našoj kući ima mnogo smeha, radosti, briga i svakodnevnih potreba. Pored školskih obaveza, sina  Đorđa redovno vodimo na treninge hokeja koje obožava. Najveselije trenutke provodimo na putovanjima i u društvu prijatelja. Smatram da je čovek srećniji ukoliko poštuje život i ako može da se suoči sa svim brigama i problemima - priča Nedeljković i otkriva kome je najsličniji njegov jedinac.

- Đorđe više liči na suprugu nego na mene, a najveća sličnost između nas dvojice jeste to što je stidljiv baš kao i ja. Kad pred nekim kažem kako sam stidljiv, ljudi se najčešće nasmeju, ali niko iz mladosti me ne pamti kao šarmera i animatora. Tek kasnije, posle vojske i rada na radiju, ja sam se potpuno oslobodio - iskren je Voja koji ne planira proširenje porodice.

- Nikad o tome nismo pričali, a sve i da jesmo, dete se ne može planirati. Ni Đorđe nije nastao kao rezultat petogodišnjeg plana, nego nam se jednostavno desio. Možda bi, da ne bi bio razmažen, a i zato što obožava decu, bilo lepo da ima brata ili sestru - priznaje voditelj i naglašava da to što je od svoje supruge stariji osamnaest godina nikad nije predstavljalo veliku prepreku među njima.

- Ona je u mnogim stvarima zrelija od mene, a u našem slučaju ne postoji sukob generacija. Ne volim stereotipe, pa sam i u poslu sarađivao i sa starijim i sa mlađim ljudima što smatram velikim bogatstvom. Mislim da, kao što svaki narod zaslužuje baš onakvog vladara kakvog ima, svaki muškarac, pa i ja, ima ženu kakvu zaslužuje - kroz smeh kaže Voja.

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker