Bojana Barović i Nikola Rokvić: Naša snežna ljubavna idila

2
Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić prenose svoje impresije sa odmora na Jahorini, koji je počeo nemilim događajima, a pretvorio se u uzbudljivu avanturu
Foto: Privatna arhiva, Story press
Foto: Privatna arhiva, Story press

Kako bi sa svojim voljenim, popularnim pevačem Nikolom Rokvićem (26) provela praznike, lepa manekenka Bojana Barović (28) još krajem novembra došla je u Beograd iz Amerike gde živi i gradi karijeru modela. Zbog toga što su tokom godine veoma često razdvojeni, zaljubljeni partneri koji već godinu i po dana neguju romansu na daljinu željno su iščekivali dane koje će provesti jedno kraj drugog, pa su nedeljama ranije planirali odmor. Njihova prva destinacija pre ulaska u 2012. godinu bilo je Sarajevo gde je Rokvić pevao za najluđu noć, a Barovićeva se u društvu zajedničkih prijatelja veselila uz najveće hitove svog dečka.  

- Novu godinu smo dočekali u diskoteci u kojoj je Nikola pevao i bilo nam je prelepo u Sarajevu jer je sa nama pošlo i nekoliko zajedničkih prijatelja. Iz Sarajeva smo otišli u Mostar gde je pevao dan kasnije, a potom smo se uputili na Jahorinu gde smo proveli pet dana -  kaže Bojana i otkriva kako su odmah po dolasku na Jahorinu proživeli izuzetno neprijatnu situaciju.

- Prilikom dogovora sa vlasnikom smeštaja došlo je do nesporazuma pa su nas umorne od noćne vožnje u pet sati ujutru sačekala zaključana vrata. Sedeli smo u zatvorenom kafiću do dvanaest popodne dok nam nisu dali ključeve od sobe.

 Odmor je počeo onako kako smo najmanje očekivali, ali je kasnije sve bilo u najboljem redu - priča manekenka, dok se njen dečko nadovezuje kako su njih dvoje već dugo priželjkivali romantični predah u krugu svojih najdražih prijatelja.

- Sa nama je bila Bojanina najbolja drugarica, moji drugari, ali i brat Marko sa devojkom. Odlično smo se proveli i uživali na snegu - govori Nikola koji je višegodišnji uspešni skijaš, dok je njegova draga vreme provodila i vozeći bord.

- U Srbiji ću ostati do kraja januara i zbog toga sam odbila nekoliko poslovnih angažmana u Americi. Bilo mi je važno da u ovom periodu budem u okruženju najdražih, pa sam Božić dočekala sa svojom porodicom, baš kao i Nikola, a već 9. januara obeležili smo Nikolinu krsnu slavu Stevandan - prepričava manekenka i ističe kako je njen dragi još nije zaprosio.

- Nisam našla prsten u snegu, ali sam zato u maminoj česnici pronašla novčić tako da ću u 2012. godini bar imati novca - u šali napominje Bojana, dok njen dečko otkriva kako više od svega želi da u ovoj godini što češće budu zajedno.

- Planiramo da što više vremena provedemo skupa i da se posećujemo, da ja putujem u Ameriku kad god mi se ukaže prilika, a da Bojana dolazi u Srbiju - priča Rokvić, dok njegova izabranica ne isključuje ni mogućnost da uskoro stanu pred oltar.

- Nemamo u planu ništa tako fascinantno, ni romantičnu veridbu ni sklapanje braka. Ipak u februaru idemo u Las Vegas i ne bi me čudilo da nas tamo venča neki pijani Elvis. U taj grad već tradicionalno odlazimo sa društvom i nismo od onih parova koji biraju romantične destinacije da bi se što pre verili i venčali - kaže crnokosa lepotica.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker