Milan Topalović Topalko: Pitam se da li Zlatar postoji?

3
Popularni pevač je ogorčen pošto je njegov rodni kraj, planina Zlatar, zanemaren i zaboravljen zbog aktulenijih zimskih turističkih destinacija.

Popularni Topalko se iznervirao kada je primetio da se u vremenskim prognozama ne spominje njegov rodni kraj, planina Zlatar kao i opština Nova Varoš, koji su u prethodnim danima zavejani usred vremenskih nepogoda.

- U vestima o stanju na putevima sam čuo da su velike padavine u prijepoljskom i užičkom kraju. Kako se zove ta zavejana opština sa okolnim selima na planini Zlatar, koja je bas između te dve pomenute? Jesu li nas to izbacili i iz vremenske prognoze? Eeeeee zemljo moja !!! Znaci i vremenska prognoza se daje po popularnosti turističkih centara tipa Zlatibor, Kopaonik, u poslednje vreme i Stara Planina, a ne po količini padavina. Pitam se da li Zlatar postoji? Pre 15 dana na Zlataru je visina snega bila metar, ja sam ga merio, a u vestima još uvek stoji na 54 cm. Veliki pozdrav za sve vas koji živite u surovim uslovima na ipak prelepoj planini Zlatar u novovaroškom kraju! I da, neka onaj ko izveštava o vremenu radi to kako treba – poručio je Topalko putem svog Facebook profila.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker