vidi njega u sebi

Ima dedin profil, pogled... Gde je danas i kako izgleda potomkinja Nikole Tesle koja je lepotom obeležila devedesete

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

po kom osnovu je tesla njoj deda

11-04-2022 19:18h
Od dede je nasledila MNOGO...
_________
llooolll, ko vam pise ove gluposti. naime, tesla se nikada nije zenio niti imao potomka, otisao he jao mlad za ameriku za boljim zivotom kada he izbio drugi svetski rat, pobegavsi ustaskim kamama, ali njegova porodica nije uspela da pobegbe te su svirepo pobijeni, a u zadnjem ratu su mu hrvati cak porusili i kucu. pa me bas zanima kako je on njoj deda???!

Niko

11-04-2022 20:37h
@po kom osnovu je tesla njoj deda
Pa nije Nikola Bio jedini Tesla i nisu sve Tesle ubili ustaše.

Rade

13-04-2022 03:34h
@po kom osnovu je tesla njoj deda
Tesla je u Ameriku otisao krajem 19. veka a ne 1941. Umro je 1943. u vreme stravicnog ustaskog genocida nad srpskim narodom. Ako mu je ova rodjaka, deda joj sigurno nije. Ona eventualno najblize moze biti od Nikoline rodjene sestre. Desetine clanova porodice Tesla, kao i drugih srpskih porodica iz Like, Korduna, Banije, Kozare,..su ustase ubile na raznim stratistima od Paga, preko Jadovna do Jasenovca i Stare Gradiske. Svakako, ima prezivelih clanova porodice Tesla, to ne znaci da im je Nikola Tesla bio deda, rodjak blizi ili dalji vrlo verovatno.

Dragana N.

12-04-2022 13:27h
Ona geneticki nije potomkinja Nikole Tesle, vec zajednickih predaka. Genetika se proteze samo vertikalno, nikako horiizontalno. Ne moze dete da se "baci", na tetku, strica, ujaka, bracu, sestre, vec iskljucivo na majke, oceve, dede, babe i tako dalje po vertikalnoj liniji. To je osnova genetike.

Jel

12-04-2022 20:19h
Ma o cemu pricate?Zanima me ko je ivaj "novinar" i kako du jednu takvu osobu bez IQ a pustili uopste da pise i širi lazi.
Drugo, da je Teslina unuka ne bi bila model pa to bi bilo tacno sramota .

Tane cane

12-04-2022 22:17h
Vi ste munjen narod skupa sa Hrvatima zbog toga i jesu hrvati i svrbi sličniji nego što to misle. TESLA svrbin Tesla hrvat hahaahahahahaah nemojte me nasmijavati molim vas 🤣🤣 što ako se jave amerikanci i kažu ajmo sikter on je Amerikanac, bitno da mu se zalijepi žig da je on Svrbin, dajte prizovite se pameti nije Tesla niti svrbin niti hrvat on je bez nacionalnog obilježja samo je imao nesreću da je roden u Hrvatskoj a roditelji mu iz svrbije i to je sve
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: