Vanesa Paradi: Nije istina da se Džoni Dep i ja rastajemo

0
Francuska glumica stavila je tačku na priče da je došao kraj njenoj vezi sa Džonijem Depom, s kojim živi već 14 godina i ima dvoje dece

Vanesa Paradi trenutno promoviše svoj novi film Cafe de Flor u kom glumi požrtvovnu majku deteta sa Daunovim sindromom. Osim o ulozi, novinari nisu propustili priliku da je pitaju ima li istine u novinskim naslovima o njenom razvodu od Džonija Depa.

– Ti tračevi jako pogađaju našu porodicu. Nekada se pisalo o tome da imamo 52 kuće u Francuskoj, kako se zimi rastajemo, leti venčavamo. Ja sam već dvanaest puta bila trudna. A sve zbog toga jer se poslednjih mesec dana nije dogodilo ništa zanimljivo u svetu, npr. kraljica Engleske nije izgubila svoje zube – našalila se francuska glumica i pevačica.

Upitana da konkretno odgovori na pitanje da li su priče o kraju njene i Džonijeve veze istinite, lepa Francuskinja je odgovorila da su glasine lažne.

Dok Vanesa tvrdi jedno, prijatelji Džonija Depa kažu da glumac prolazi kroz ozbiljnu krizu srednjih godina. U poslednje vreme sve se više druži s novom filmskom partnerikom Evom Grin .

makonda-tracker