Demi Mur hitno primljena u bolnicu

0
Poznata glumica Demi Mur hitno je primljena u lokalnu bolnicu gde je zatražila pomoć lekara zbog iscrpljenosti.
Foto: BANG
Foto: BANG

Četrdesetdevetogodišnja Demi, koja se u novembru nakon šest godina braka rastala od glumca Eštona Kučera, odlučila je da se posveti svom zdravlju i dovede ga u normalu.

- Zbog prevelikog stresa u poslednjih par meseci Demi je odlučila da potraži stručnu pomoć kako bi što pre izlečila iscrpljenost i poradila na svom zdravlju - izjavio je njen predstavnik za medije. - Jedva čeka da joj bude bolje i zahvalna je na podršci koju joj pružaju porodica i prijatelji.

Kako navodi TMZ.com bolničari su u ponedeljak uveče oko 22:49 primili poziv i hitno došli u njen dom, a nakon pola sata ona je već primljena u lokalnu bolnicu. Bolnica je potvrdila da je pacijent sa iste adrese sa koje je upućen poziv dovežen u navedeno vreme, a očevici za E! News kažu da se glumica tresla i izgledala kao da doživljava napad.

U jeku incidenta njen predstavnik za medije potvrdio je informaciju da Demi nije dobila ulogu feminističke ikone Glorije Steinem u biografskom filmu o čuvenoj porno glumici Lindi Lovlejs.

Inače Demi je nedavno priznala da se pri kraju njene veze sa Eštonom plašila da nije dovoljno vredna da bude voljena.

- Ono što me plaši jeste da ću na kraju svog života shvatiti da nisam stvorena da budem voljena niti da sam vredna toga - rekla je Demi. - Ima nešto fundamentalno što je pogrešno sa mnom i to je verovatno razlog svega.

makonda-tracker