Ana Nikolić: Tužni rastanak sa iguanom Petrosavom

1
Pop pevačica Ana Nikolić u Maleziji je dobila na poklon veliki primerak pomenutog gmizavca čiji transport u Srbiju joj je onemogućen.

Pevačica Ana Nikolić provela je nezaboravne tri nedelje u Singapuru i Maleziji sa verenikom Draganom T. Bajkoviti odmor joj je međutim pokvarila nemila situacija na kraju putovanja. Ana je naime u hotelu u Kuala Lumpuru videla iguanu koja joj se toliko dopala, da je hotelsko osoblje odlučilo da joj je pokloni. Problem je nastao kada pevačica nije uspela da nađe dovoljni veliki kavez za transport pomenutog gmizavca, budući da je reč o većem primerku ove egzotične vrste koja dostiže dužinu i do 1,5 metar. Pevačica je očajnički pokušavala da spakuje životinju za koju se mnogo vezala tokom višednevnog boravka u hotelu, ali joj na aerodormu ipak nije dozvoljeno da je stavi na isti let, pa je gmizavac, na Anino razočarenje, vraćen u hotel u malezijskoj prestonici.

- Žao mi je što nisam uspela Petrosavu da donesem u Srbiju. Nadam se da će u hotelu lepo brinuti o njoj i da ću je zateći živu i zdravu kad se ponovo nađem u Kuala Lumpuru - kaže pevačica za Story.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker