Vladimir Stojković: Ni sad mi nije jasno kako smo se izbavili

0
Golman Partizana Vladimir Stojković doživeo je lakšu saobraćajnu nesreću juče oko 22 časa na mostu Gazela

Udes se desio pri povratku čuvara mreže crno-belih iz sportskog centra Teleoptik, u traci autoputa u pravcu Autokomande. Automobilom je upravljao čovek iz njegovog obezbeđenja, dok je Vladimir Stojković sedeo na suvozačevom mestu. Golman Partizana dobio je jači udarac u glavu i ima manje bolove u leđima.

– Zadobio sam udarac u glavu, sad je sve u redu. Nije ništa strašno, mada je moglo da bude svašta – potvrdio je Vladimir Stojković za Sportski žurnal.

– Od tri kolovozne trake, kretali smo se najsporijom, do bankine. U pokušaju da se probije kroz veliku gužvu, između našeg i još jednog vozila, na nas je naletelo treće. Udario je u gepek i zalepio nas za bankinu. Ni sad mi nije jasno kako smo se izbavili, verovatno usled toga što je, zbog lančanog udesa, na nas naletelo još jedno vozilo i ispravilo auto – rekao je Stojković koji je prisustvovao uviđaju Saobraćajne policije.

– Zadržao sam se 20 minuta, sve je bilo u redu i posle sam otišao kući – završio je ovaj sportista koji sutra putuje sa ekipom u Izrael i nastavlja sa treninzima.

makonda-tracker