Intervju sa čuvenom Fikret iz serije Kad liše pada specijalno u Exkluzivu

1
Danas u 18.05 časova u okviru emisije Exkluziv na Prvoj, gledaoci će biti u prilici da pogledaju intervju sa Fikret iz serije Kad lišće pada, koji će u celosti biti emitovan u četvrtak 26. januara od 20 časova.

Bennu Yildirimlar, poznatija kao Fikret iz najpopularnije turske serije Kad lišče pada u ekskluzivnom intervjuu za Prvu i emisiju Exkluziv otkrila je detalje svog kratkog i iznenadnog boravka u Beogradu. Danas u Exkluzivu u 18 časova saznaćemo šta joj se dogodilo prilikom ulaska u zemlju, kako su Beograđani reagovali na njen dolazak i šta joj je izmamilo osmeh. Otkrićemo da li će njen lik u seriji – Fikret, oprostiti Taksimu i šta trenutno rade drugi glavni junaci. Šarmantna i veoma raspoložena Benu ekskluzivno otkriva za Prvu šta joj se najviše dopalo u Beogradu, koji su omiljeni srpski specijaliti, koje poklone nosi kao uspomenu, a videćemo i šta je poručilia gledaocima Prve na samom polasku u Istanbul.

Ovo su samo neki od zanimljivih detalja iz razgovora sa popularnom glumicom, a gledaoci Prve će imati priliku da pogledaju ceo intervju u četvrtak, 26. januara u 20.00 časova.

makonda-tracker