svako ima svoj put

"U mojim godinama bi trebalo da imam troje dece": Marina Visković otkrila kako se nosila s raskidom desetogodišnje veze

0

Popularna pevačica je krajem 2020. godine stavila tačku na ljubav dugu deceniju, posle čega joj, priznaje, nije bilo lako.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Marina Visković više od devet srećnih godina provela je s Mirkom Vukovićem, a nakon raskida je priznala da joj je teško.


Bila sam u dugoj vezi, sama sam trenutno. Uopšte mi nije lako, to je proces koji mora da prođe. Dugo smo bili zajedno, sada sam fokusirana samo na sebe radim na novom albumu i to mi je trenutno glavna preokupacija. Ljubav me ne zanima — rekla je Marina na temu ljubavnog života za Kurir Stars nakon kraha veze.

 

Kako ona sad priznaje, dugo je posećivala psihologa i pronašla je svoj način da prođe kroz raskid.


Jako dugo sam išla kod psihologa. Nažalost, raskid ili razvod su vrlo teške stvari, treba vremena da se to prebrodi. Meni je trebalo dugo da se oporavim jer je veza bila duga. Svako to pregura na svoj način, ali sada sam dobro — istakla je Marina.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona kaže da je zamislila muškarca po svojoj meri.


Ja sam devojka koja voli da uživa, meni bi sada odgovarao neko ko bi zajedno sa mnom uživao u životu, neko ko je pozitivan, ko ima blagu narav kao ja. Ako negde tako savršen postoji, a bitno da sam ga ja u glavi već nacrtala (smeh) neka se javi — našalila se pevačica za Alo.


Marina naglašava da su, kako kaže, godine samo iluzija i da svako ima svoj put, pa se tako neke stvari u životu dogode onda kad im je vreme.


Moji roditelji mene jako dobro poznaju jer sa njima delim zaista sve. Što se tiče udaje, ne pritiskaju me. Godine starosti su iluzija, a udaja zaista nije bitna, zato se i šalim često na taj račun. U mojim godinama bi prema statistikama trebalo da do sada imam bar troje dece, ali ja sam se posvetila drugim stvarima. Kada bude došao trenutak da se to dogodi, onda će se i dogoditi — istakla je.

 

 

makonda-tracker