jasna je

Neće da bude IZVOĐAČ RADOVA: Radmila Živković sa puno GORČINE progovorila o (ne)uslovima u kojima se nalaze glumci

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Marija

27-03-2022 19:49h
Živkovića,država lelečeš.Gde ti je ponoPrihvati,iz nekog razloga,tvoje je prošlo!Pa ,nije ti ovo izbor za miss,saobraćaja,paigrom slučajne po ljepoti,ti Mis.Nije svaki dan Badnji dan!

Allex

27-03-2022 21:36h
@Marija
Vi, nepismena osobo, ne mozete gospodji Radmilovic da nosite kisobran a ne da je kritikujete, sram vas bilo.

Allex

27-03-2022 21:37h
@Marija
Hteo sam napisati gospodji Zivkovic, ispravka, google sam pise.....

Prolaznik

27-03-2022 22:34h
Stana Katic je isla na 6 krugova proba dok nije dobila ulogu u "Castle". U Americi prakticno niko de dobija uloge u TV serijama bez, cesto dugih i detaljnih proba. Jako retki izuzeci su provereni A-listeri i oni koji rizikuju vlastite pare u produkcijama.

Serije kostaju mnogo i rade se s projekcijom da treba da traju 6 godina. Produkcije probaju sve glavne situacije i interakcije da budu dovoljno sigurne da ce ono sto rade biti atraktivno pulici ne samo u pocetku vec godinu za godinom.

Mnogo srpskih, narocito glumica, gube uloga bas zbog te arogancije tipa "meni je ispod casti da idem na kastinge".

Da ne pominjemo da je doticna Razmila ZIvkovic bila taleko od top eshalona i kad je bila u jeku snage i popularnosti.

Kod nas valjda samo Mira Banjac moze da dobija uloge "samo tako" jer stvori lik s tri reci i dva gesta pa je zovu kad im treba uloga starice a nemaju pojma kako to da urade.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: