Jelena Karleuša: Ivan Ivanović mi postaje simpa

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

keti

21-01-2012 00:05h
joj uze mi reci iz usta, upravo sam to htela da napisem haha
bas tako

Maja

20-01-2012 23:35h
Ako ne mozes da ga pobedis,pridruzi mu se ;)))

Marina

21-01-2012 14:20h
Heeh pa stvarno je opsednut sa njom.Ne propusta nijednu emisiju da je ne spomene.Ima tu neka simpatija.Jk je lepo odgovorila.Ivanu svaka cast sto je konacno neko rekao onoj Ciganki Radi Radenovic voditeljki da povede racuna osvom zapustenom izgledu.Imam utisak da se ta ni ne ceslja ni ne kupa a tek garderoba kao zapustena kuvarica.To niej kriva ona nego njen gazda Zeljko koji uporno gura na tv zene koje nikako ne izgledaju a plus jos ako imaju i grozne glasove poput Lea kis i Sanje Marinkovic i lose su ribe odmah kadar za voditeljke na Pinku i kadar za Emoution emisije

Nikola

21-01-2012 21:56h
Vidi Jeca da mu nemoze parirati, pa bi sad da mu se priblizi.
Mislim da je Ivan dovoljno pametan, i da joj ne dozvoli da ga nasanka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: