Goran Bregović: Koncert i novi album za 62. rođendan

0
Poznati muzičar Goran Bregović održaće dva dana nakon svog 62. rođendana veliki koncert 24. marta u sarajevskoj Zetri na kome će biti i premijera njegovog novog albuma Šampanjac za Cigane, a trebalo bi da nastupe i Željko Bebek, Mladen Vojičić Tifa i Alen Isla

Dok Bregović u svom studiju u Beogradu završava novi CD na kome će raditi i u Irskoj, Londonu i Rio de Žaneiru, u Sarajevu se već oseća predeuforija zbog ovog muzičkog spektakla, piše Dnevni avaz.

- Brega želi u svom gradu proslaviti 62. rođendan i tako je na koncert pozvao brojne prijatelje, drage ljude, saradnike... Između ostalih namerava da pozve sva tri pevača Bijelog dugmeta da mu se pridruže na sceni Zetre. Ukoliko pristanu, Željko Bebek, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović nastupiće u delu programa koji nosi naziv Bijelo dugme za kafane. U tom delu izvode se hitovi Bijelog dugmeta, ali u aranžmanima prilagođenim za Orkestar za svadbe i sahrane - rekao je producent koncerta Faruk Drina koji je otkrio da se spremaju i specijalna iznenađenja.

- Tako će sve ženske osobe koje se zovu Dženana, i ako im to bude pisalo u ličnoj karti, imati poseban VIP tretman: slobodan ulaz, nesmetano kretanja u svim zonama Zetre, a na ulazu će im biti uručen specijalan poklon - kaže Drina.

makonda-tracker