Marijana Mićić: Ponovo sam srećna i sama

0
Voditeljka Marijana Mićić otkriva da je uoči Nove godine raskinula vezu sa dečkom Ognjenom i tvrdi da njihovom kraju nije presudila ni treća osoba niti njegov brak koji i dalje nije zvanično okončan
Foto: Press, Scandal
Foto: Press, Scandal

Lepa voditeljka i glumica Marijana Mićić (28) dugo je blistala od sreće u ljubavi, a sve zahvaljujući svom doskorašnjem izabraniku Ognjenu (32) sa kojim je nedavno i fotografisana tokom noćnog provoda u klubu Opozit. Međutim, neposredno pred doček Nove godine ona je iznenada okončala svoju romansu.

- Uživala sam u ljubavi sa Ognjenom više od godinu dana. Ali, o bivšima uvek sve najlepše jer je za mene to završena priča. Slobodna sam, srećna i ponovo sama - počinje razgovor za naš magazin atraktivna brineta koja se ne kaje zbog upuštanja u strasnu vezu sa četiri godine starijim Beograđaninom.

- Bilo je lepo dok je trajalo, ali pred Novu godinu smo odlučili da se rastanemo, i u 2012. sam ušla u društvu prijatelja - opisuje Marijana čiji je nedavni zajednički izlazak u noćni provod sa Ognjenom pokrenuo lavinu spekulacija po medijima, a najvažnija jeste da je on već godinama u braku i da ima dvoje dece. Međutim, kako Story saznaje, on se još pre poznanstva sa Marijanom razišao sa svojom suprugom sa kojom je i dalje u formalnoj bračnoj zajednici jer ona navodno odbija da potpiše brakorazvodne papire. Inače, glumica i njen doskorašnji partner upoznali su se pre godinu i po dana, a Marijani nije smetalo to što je njen dragi u braku budući da je njegov razvod bio samo pitanje vremena. Strasne emocije su se među njima veoma brzo rodile, a romansa koju su pažljivo negovali iznenada je prekinuta.

- Razlozi raskida su intimne priode i o njima ne bih govorila javno. Tiču se samo nas dvoje i nemaju veze sa trećom osobom. Uostalom, ne zanima me šta ko priča. Važno mi je samo kako se ja osećam jer slika koja je o meni stvarana u medijima nikada nije imala mnogo veze sa mojim realnim životom - otkriva šarmantna Marijana koja je donedavno verovala da je našla čoveka za ceo život. Ipak, njene zamisli o braku i venčanju nisu iščezle zbog raskida sa Ognjenom.

- Volela bih da još sačekam sa takvim planovima, a kada do njihove realizacije dođe, priželjkujem da dobijem devojčicu. Nisam protivnik braka i mislim da će moje venčanje biti jedna velika, nezaboravna žurka - objašnjava Marijana koja je još na početku veze sa Ognjenom otpočela život pod zajedničkim krovom kako bi svaki slobodan trenutak nesmetano mogli da posvećuju jedno drugom, a u poslednje vreme, usled iznenadnog kraha ljubavi,  neizmerno je raduju samo poslovni izazovi koje očekuje. Trenutno je posvećena emisiji Sve za ljubav u okviru koje vodi segment pod nazivom Ljubavno gnezdo.

- Reakcije gledalaca na Ljubavno gnezdo su odlične iako tokom samog rada na tome nisam imala mnogo posla. Jedva čekam nešto novo što je upravo sada u pripremi - zaključuje Marijana.

 

Nikola Rumenić

 

 

 

 

makonda-tracker