Jelena Jovičić: Saša i ja se mnogo volimo

6
Glumica Jelena Jovičić otkriva detalje svoje nove romanse sa šest godina mlađim izabranikom Sašom Vujisićem kraj kojeg je posle kraha dvogodišnjeg braka ponovo počela da veruje u ljubav.
Foto: Miša Obradović, privatna arhiva
Foto: Miša Obradović, privatna arhiva

Atraktivna glumica Jelena Jovičić (35), koja je publiku osim kvalitetnim rolama, osvojila i prelepim glasom, ostavila je iza sebe dvogodišnje bračno iskustvo sa suprugom, suvlasnikom jedne prestoničke turističke agencije, Nenadom Kovačevićem (38), i pre nekoliko meseci ponovo se zaljubila.

Novi izabranik glumičinog srca jeste Saša Vujisić (29), koji ju je potpuno usrećio i kraj kojeg je ponovo počela da veruje u ljubav. Nakon sedam godina veze i dve godine braka u kome je sa Nenadom dobila sina Mateju (3,5), zvezda Pozorišta na Terazijama uživa na krilima strasne veze. Sa svojim novim partnerom provela je i novogodišnje praznike na Kopaoniku, a zatim je usledio povratak u Beograd gde je počela da se priprema za nove poslovne izazove u kojima joj svesrdno pomaže i njen voljeni.

- Dugo sam pokušavala da izbegnem da za medije pričam o svom ljubavnom životu, ali da pojedinci ne bi pisali svašta, želim da otkrijem pravu istinu. Tačno je da već neko vreme imam vezu sa čovekom koji je ekonomista po struci i radi u vojnoj bezbednosti. Zove se Saša Vujisić i od mene je mlađi šest godina - otkriva Jelena i priznaje da joj se nova romansa desila neplanirano.

- Lepo mi je. Zaista sam srećna, a najvažnije je da Saša ima lep odnos sa mojim sinom Matejom. Nikada ne bih mogla da budem sa nekim ko nije porodična osoba i ko ne zna da se ophodi prema detetu na tako divan način kao što to čini moj partner - kaže Jelena i objašnjava čime ju je njen novi izabranik osvojio.

- Moja nova veza traje već izvesno vreme, a razvela sam se pre godinu dana. Osim toga što je lep, zgodan i mlad, odličan je prijatelj, dobar čovek i pun je ljubavi, a ja od muškarca ne tražim ništa više osim ljubavi. Saša i ja se mnogo volimo - iskreno ističe Jelena čiji novi izabranik navodno brine i o bezbednosti ministra odbrane Dragana Šutanovca. Iako se prepustila osećanjima, glumica ne razmišlja previše o drugom braku, ali ni o ponovnoj trudnoći, nego je ponajviše koncentrisana na svoj novi angažman u Pozorištu na Terazijama gde će 13. januara sa kolegama iz svog matičnog teatra igrati u novogodišnjoj gala predstavi.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker