Survivor Kostarika: Andriji Miloševiću pridružila se voditeljka Marijana Batinić

0
U novoj sezoni uzbudljivog šoua koju Prva srpska televizija realizuje u saradnji sa RTL televizijom, Andriji Miloševiću pridružuje se koleginica iz Hrvatske, voditeljka Marijana Batinić koja će zajedno s njim pratiti takmičare.

Nakon iscrpljujućeg višednevnog putovanja svim mogućim prevoznim sredstvima u ovu daleku i egzotičnu zemlju Srednje Amerike, ekipa Survivora se smestila u kampove i već se hvata u koštac sa najekstremnijim izazovima. Pripreme za snimanje šoua koji je ove godine regionalnog karaktera su završene tako da neverovatna avanutra o kojoj mnogi sanjaju može da počne!

Takmičari su hrabro kročili u neizvesnu avanturu života koja samo naizgled podseća na raj. Surovi uslovi, nepremostive  prepreke i nepoznato okruženje nisu jedine teškoće sa kojima će se suočiti. Igre za opstanak sada su mnogo složenije i drugačije od igara koje su obeležile prošli serijal.

Borba sa divljom prirodom, opstanak, glad, ljubav, svađa i strasti, sve to očekuje robinzone iz Srbije, Hrvatske i Makedonije koji ne naslućuju ni deo iznenađenja koja ih tek očekuju u narednom periodu.

Voditelju Andriji Miloševiću u novoj avanturo pridružuje se koleginica iz Hrvatske, voditeljka Marijana Batinić koja će zajedno s njim pratiti takmičare.

Marijana je već otputovala na Kostariku kako bi se pripremila za novu ulogu u kojoj će joj Andrija, ekspert za Survivor, svesrdno pomoći. Njih dvoje predstavljaju odličan dvojac koji će takmičarima suditi, postavljati izazove i voditi ih kroz čitavu avanturu u kojoj neće nedostajati adrenalina, klanova, emocija, a najviše želje za pobedom i osvajanjem titule Jedini preživeli

Atraktivna Splićanka tako će se nakon dugogodišnjeg iskustva, koje je ispekla na javnoj televiziji kao urednica i voditeljka emisije „Po ure torture“ te u brojnim drugim autorskim formatima, oprobati i u ovom šou programu prepunom adrenalina.

Antonija Blaće, voditeljka o kojoj se dugo spekulisalo da će sa Andrijom Miloševićem voditi Survivor, zapravo će biti jedan od voditelja studijskih emisija.

Publika u celom regionu željno iščekuje da vidi kako su se najzgodniji takmičari Srbije, Makedonije i Hrvatske uhvatiti u koštac ne samo sa ćudima prirode već i onim mnogo izazovnijim, ljudskim. Njihove priče i avanture saznaćemo na proleće na Prvoj sprskoj televiziji.

makonda-tracker