Dado Topić i Pera Džo kao predavači u muzičkoj školi

0
Nekadašnji frontmen Korni grupe i Tajma Dado Topić i majstor usne harmonike Pera Džo Miladinović novi su predavači muzičke škole Instruktori moderne muzike, Modern Music Instructors, MMI iz Beograda.

Topić će predavati rok pevanje, a Miladinović bluz i rok usnu harmoniku od drugog četveromesečnog semestra koji počinje od šestog februara, a upis polaznika biće održan 21. i 22. kao i 28. i 29. januara u prostorijama škole, Mitropolita Petra 8 Ustanova kulture Palilula (bivši Braća Stamenković).

Modern Music Instructors upisuje polaznike i na odseke gitare, basa, klavijatura i bubnjeva, a mogu se prijaviti svi zainteresovani nezavisno od godišta i prethodnih znanja. Podela prema nivoima i klasama vrši se na osnovu razgovora i preslušavanja prilikom prijave, kao i prema standardima određenim za svaki instrument.
- Rok legenda Topić među predavačima je ekskluzivna prilika za polaznike da otkriju bogatstvo autentičnog scenskog iskustva. Dado je osetio da je trenutak da znanje i osećanja prenese onima koji bi da zaista osvoje scenu. Velika nam je čast što će se to desiti baš na našoj rok akademiji - sapšteno je iz MMI.
Kako je naglašeno, sa sa dolaskom u školu Miladinovića prvi put na našim prostorima polaznici mogu učiti sviranje bluz i rok usne harmonike i to odneprikosnovenog majstora ovog instrumenta.
Škola MMI je počela sa radom jesenas, a među predavačima su klavijaturista Saša Lokner, gitaristi Vidoja Božinović-Džindžer, Saša Ranđelović-Ranđa, Dušan Duda Bezuha i David Maksim Micić, basista Bata Božanić, kao i bubnjari Čeda Macura i Milan Jejina. Dekan škole je Miroslav Cvetković-Cvele, basista Bajage i Instruktora.

makonda-tracker