Anđelina Džoli ponovo trudna!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Sandrica

18-01-2012 21:53h
A cije je dete?
Da je nisu SRBI silovali za vreme snimanja filma?
Gadura, bila i ostala,...sad se pere, a karijeru je pocela obnazena, kao porno glumica.

Sandra

18-01-2012 16:47h
Super! Nemoj onda da dolaziš u Beograd kao što si najavila, prvo tromesečje je najkritičnije, a i ko zna da li bi se živa vratila kući posle onakvog pljuvanja našeg naroda po svetu!

Jovana

19-01-2012 06:12h
Sandra & Sandrica, bas si slicite i po misljenju, ne samo po imenu =o) Grozne ste!!! Jolicka je predivna zena, koja je kroz sve tesko i ruzno sto je prosla u zivotu IPAK za razliku od mnogih krenula putem dobra. Mladost ludost, ali je zalosno kada neki i ostare, a i dalje ne maknu ni pedalj od svojih idiotizama. Ona je bar uspjela isplivati sa dna!!! Zena koja vidi dobro u ljudima, i osoba koja osudjuje zlocin i glupost, pa cak ako treba i svog vlastitog naroda - za razliku od vas dvije! Angelina deserves the respect for humanity! (sto mnogima danas od sljipila nedostaje)

nn

19-01-2012 09:28h
Samo nam se ne pojavljuj vise na oci...

Jovan

19-01-2012 20:05h
Angelina je obicna glupa kucka od zene i siri propagandu. To joj je i posao. Kako ste toliko glupi pa ne vidite? Srbi su ratovali i neka su jer su se borili za svoj Srpski narod. Uvijek neko pobjedi i izgubi. Ali Srbi definitvno nisu trazili niti zapoceli ovaj rat. A sto se tice tebe Jovana, Prava Srpkinja kao sto znam da nisi srpkinja nego se pretvaras da jesi. I ne bih takvu glupost napisala za Angelinu kao sto si ti- kako da je dobra i vidi dobro u ljudima. Ona je neobrazovana, nije zavrsila glumacku akademiju kao ostale Americke zvijezde. Ona je obicna neuka zena koju su postavili da drugima soli pamet. Srbima nemoze da soli pamet jer smo suvise genijalni za sve ljude na svijetu a kamoli Amerikance. Takva je politika da su Srbi najgori narod u ocima drugih ali ni to vjecno trajati jer je velika nepravda.

Pozz za Story!

SRB

19-01-2012 16:43h
ДА ЗНА АНЂА КАКВА ЈЕ СЛАНИНА,
НЕ БИ СНИМИЛА ФИЛМ ЗА ТУРЧИНА!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: