Telohranitelj Britni Spirs želi da otkrije sav njen razvrat

0
Bivši zaposleni iz obezbeđenja Britni Spirs, Fernando Flores, želi da objavi knjigu u kojoj će otkriti prljave tajne o poznatoj pevačici

Fernando Flores, koji je pokrenuo tužbu protiv Britni Spirs, želi da napiše knjigu u kojoj će otkriti njenu aktivnost u orgijama i drugim seksualnim igrama za vreme turneje.

- Iz onoga što je ona meni rekla, mogu da zaključim da Britni ima ogroman seksualni apetit. Čuo sam razne priče o trojkama, orgijama i homoseksualnim odnosima, stvari od kojih bi vam se digla kosa na glavi. Kroz njenu igračku grupu prošlo je mnogo mladih plesača, pa je stvar poprimila mnogo veće razmere. Neizbežni su bili alkohol i droga. Jednom sam čak bio u njenom kupatilu, i video nju u kadi punoj devojaka. Cela situacija je bila veoma čudna. Kada sam je pitao šta se dešava, odgovorila mi je samo da ću vremenom shvatiti - izjavio je Fernando za magazin The Sun.

Čini se da je kako godine prolaze Britni promenila svoje navike, jer je na nedavnoj Femme Fatale turneji iz rajder lise izbacila brzu hranu i alkohol.

 

 

Zorana Stanković

makonda-tracker