teški dani za divu

Više ne može ni da ustane iz kreveta, slomljena je: Zdravstveno stanje Selin Dion ipak još uvek bez poboljšanja

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

au

25-01-2022 13:30h
Zao mi je sto je bolesna. Dobra pevacica ali mnogo ruzna zena....nije za gledanje, kao ni Sara Dzesika Perker.....hodajuci kosturi.

Jaa

25-01-2022 15:53h
Ona je meni tranđa, ili ima previše muških hormona. Peva nema šta da se kaže.

ali zasto uvek DZ pisete DJ i obrnuto

25-01-2022 16:37h
@Jaa
recimo gledala je anDZela ali DJaba lijo ... u cemu je stvar ...

i svi do jednog to radite listom razne SEMSE AZRE MIRZE I HAMZE ...

Baba Visnja

26-01-2022 02:47h
Nadam se da ce da ozdravi, ova zena je emotivno pukla nakon gubitka muza.

I koji je vrag tera da i dalje nastupa? Deca joj imaju samo jednog roditelja (posledica zasnivanja porodice sa vrsnjakom svog dede). Ona ne sme sebi da dozvoli da umre, dok joj deca ne odrastu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: