emotivni krah

Zajedno su slavili PRVI rođendan sinu, a potom se rastali: Glumica Ema Roberts ostaje sama u luksuznoj vili?

0

Glumica je tri godine uživala sa izabranikom Geretom Hodlundom, a tokom zajednice dobili su naslednika Rodsa. Pre nekoliko nedelja pravili su veliku žurku povodom dečakovog rođendana, a potom su stigle loše vesti.

foto: Patriot Pics / BACKGRID, Profimedia
foto: Patriot Pics / BACKGRID, Profimedia

Šarmantna glumica Ema Roberts ponovo se našla u žiži javnosti, ali ovog puta ne u pozitivnom konekstu, več je razlog njen raskid sa izabranikom Geretom Hedlundom, sa kojim je pre godinu dana dobila naslednika Rodsa.

 

Iako su se pre nešto više od godinu dana pohvalili novim, luksuznim domom u Los Anđelesu, gde su svili porodično gnezdo, za magazin People potvrdili su da je njihovoj ljubavi došao kraj pre nekoliko nedelja.

 

— To je tužno i oni daju sve od sebe da budu posvećeni roditelj. Bilo je teško — rekao je izvor blizak paru za strane medije.

 

Ema i Geret odlučili su se na ovaj korak samo tri nedelje nakon što su proslavili prvi rođendan sinu. Glumica je putem svog Instagram profila podelila fotografiju koja je dočarala tematsku žurku - sa motivija kauboja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Za sada nije poznato da li je Geret odmah napustio porodični dom koji je osmišljen u kolonijalnom stilu, a smešten je iza visokih kapija i  zelenila koji garantuju privatnost u mirnoj ulici u Holivudu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

 

Kuća datira iz ranih dvadesetih prošlog veka, a Ema je za nju dala 3,2 miliona dolara prema pisanju stranih medija. 

 

Imanje se prostire na više od 2.500 kvadratnih metara, a vila koja je u središtu sadrži tri spavaće sobe i dva i po kupatila, uključujući glavni apartman na drugom spratu sa privatnom terasom i pogledom na dvorište.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

 

 

makonda-tracker