The Frajle sutra u šoping centru UŠĆE

0
Jedinstveni i intrigantni ženski klupski bend The Frajle nastupiće u nedelju 15. januara u 17 časova, u centralnom holu šoping centra Ušće kada će svečano biti zatvoren UŠĆE Čarobni grad

Ove talentovane umetnice dobro su poznate ljubiteljima klupske zabave po fenomenalnim obradama numera Masima Savića, Josipe Lisac, Džibonija i Slađane Milošević, starogradskih pesama i filmske muzike Zorana Simjanovića. Uz ovu vedru i veselu muziku za sve generacije, moći će da uživaju i đuskaju svi koji toga dana posete UŠĆE SC.

Sa decom će se družiti i čuveni sedi deka Deda Mraz koji je posebno za ovu priliku ponovo stigao iz dalekih severnih krajeva i koji će tokom trajanja programa šakom i kapom podeliti svim prisutnim mališanima i njihovim roditeljima slatke poklončiće.

Prisutnima će se obratiti Jovan Šijan, ispred Ušće Shopping centra, kao i Vesna Savić, predstavnica UNICEF-a, koji je imao posebno mesto u  u vidu Prodavnice osmeha gde su za simbolične iznose prodavane čestitke i ukrasi koje su izradila deca u okviru kreativnih i edukativnih radionica, a skupljena sredstva biće donirana UNICEF-ovom projektu Škola bez nasilja.

TC Ušće je od 1. decembra 2011. do 15. januara 2012. godine pretvoren u Čarobni grad koji je brojnim zanimljivim, kreativnim i atraktivnim događajima i aktivnostima uveseljavao sve građane Beograda i Srbije.

makonda-tracker