Gvinet Paltrou: Kako sam se izborila sa depresijom

0
Plavokosa glumica Gvinet Paltrou progovorila je kako se osećala za vreme teške depresije korz koju je prošla zbog smrti svog oca i rođenja sina

Gvinet Paltrou je ubeđena da je depresija kroz koju je prošla bila korisna za nju, jer joj je pomogla da sagleda svoj život. Emotivni preokret u njenom privatnom životu uzrokovao je  postporođajnu depresiju nakon rođenja njenog sina 2006. zbog čega je priznala da se nekad oseća kao zombi.

- Nisam mogla da doprem do sopstvenih osećanja, nisam mogla da se smirim, bilo je užasno. Mislila sam samo o tome kako ću biti grozna kao majka i užasna osoba - rekla je Gvinet prošle godine za Good Housekeeping magazin.

Ipak, depresija joj je pomogla da uvidi da Holivud ne može biti važniji od njene porodice. 

- Nisam znala šta mi se dešava, promenila sam se. Paradoksalno mi je stanje depresije razjasnilo šta bi trebalo da mi bude važno u životu. Dok sam bila u tom stanju, nisam razmišljala o karijeri. Agenti su mi naglasili da će me ljudi zbog nepojavljivanja zaboraviti. Mene nije bilo briga, ne bih nikome prepustila svoju decu, ona su mi vrednija - izjavila je za Vanity Fair.

Zorana Stanković

 

makonda-tracker