Džejn Fonda: Sve mi se iskristalisalo kada sam napunila 60. godina

0
Glumica Džejn Fonda govori u kom trenutku je shvatila da je spremna da se uhvati u koštac sa svim problemima, kao i da se nakon razvoda od trećeg muža Teda Tarnera po prvi put nije uplašila što neće biti sa muškarcem

Sedamdesetčetvorogodišnja glumica, koja se udavala tri puta, priznala je da se nije osećala kao potpuna osoba dok se nije razvela od svog trećeg muža, medijskog moćnika Teda Tarnera.

- Sa svime u životu sam kasnila. Sve mi se iskristalisalo kada sam napunila 60 godina, što znači da za samospoznaju stvarno nikad nije kasno - rekla je.

Dobitnica Oskara objasnila je da je to iskustvo bilo izuzetno bolno, ali da je na taj način spoznala sebe. 

- Kada sam se razvela, završila sam u gostinskoj sobi u kući moje kćerke. Moj zlatni retriver i ja, i bilo je savršeno. Bila sam očajna, ali sam u isto vreme osećala da će sve biti u redu. Iako sam bila veoma tužna, znala sam da se ne plašim samoće. Po prvi put se nisam uplašila što neću biti sa muškarcem. Shvatila sam da, štagod da me čeka u životu, biću sposobna da to prevaziđem kao potpuna osoba. Za mene je to bio ključni momenat - ponosno je izjavila.

 

Zorana Stanković

makonda-tracker