Katarina Živković za doček srpske Nove godine u Surdulici

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

neda

13-01-2012 13:45h
JEDVA CEKAM , DOLAZIM IZ NISA DA TE SLUSAM!

Vesna

13-01-2012 13:48h
LEP PROVOD!

Zorica

13-01-2012 16:25h
Zao mi je sto gradska vlast u Beogradu ne organizuje docek Srpske Nove Godine. Danas sam procitala da mnogi gradovi u Srbiji, narocito jug Srbije organizuju docek. Sigurna sam da ce gradjani Surdulice i okolnih gradova uzivati u Kacinom nastupu, Kaca uzivo peva fantasticno. Vama i vasim citaocima zelim puno uspeha, zdravlja, srece i para u Novoj 2012. godini!

stefan

13-01-2012 17:47h
srecna nova godina uz kacu. Provod zagarantovan

dddd

13-01-2012 19:22h
tamo ti je i mesto u leskovac

Nikola

13-01-2012 22:02h
Bio sam u Krusevcu u diskoteci DUOMO ubila si kako pevas 1000 ljudi je bilo svaka cast davno nije neko takvu zurku napravio!

jelena

14-01-2012 10:16h
nisam dosad imala prilike da iznesem svoje misljenje, jer je ovo prvi tekst p katarini Zovkovic od kad su je citaoci pcpg portala proglasili pevacicom godine i njenu pesmu LJubav pesmom gosdine. Naime, u vasem stampanom izdanju prkazali ste slike vecine onih koji su u pojedinim kategorijama izabrani za najboljem, jedino su izostali Katarina, Branislav Janković, Zdravko Colic. Ne znam da li je to namerno ili slicajno, ali verujem da je sa nekom pozitivnom namerom. Molim vas da uradite jednu naslovnicu i intervju sa Kacom i Banetom i jedan serijal slika (jer su vase slike ubedljivo najlepše)Na ovom bih vam bili izuzetno zahvalni, a mislim da i oni to zasluzuju jer jedini nisu predstavljeni, mada ruku na srce imali ste niz lepih intervjua sa njima u predhodnoj godini. Unapred hvala!

ema

14-01-2012 18:41h
Pozdrav redakciji!Srecna Nova godina.
Dugujete svima nama jednu lepu naslovnu stranu sa Kacom.Nije u redu da se
ono sto ste uradili ,ili svi ili niko.Ipak postujte glas publike.Pozz

svetlana

14-01-2012 22:35h
u potpunosti se pridruzujem misljenju i zeljama Jasmine. Sigurna sam da ce nam redakcija izaci u susret i ispuniti zelju da vidimo kacu i baneta na jenoj naslovnici i vasim predivnim slikama. Pa devojak je OBELEZILA OVU GODINU (na izborima svih portala je li prva ili medju pet prvih - zar to nije dovoljan razlog da se uradi jedan inrtervju sa njom odnosno njima)
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: