Sergej Trifunović postaje ljubavnik Vanje Kostić

0
Glumac Sergej Trifunović uigrava se za ulogu u rijalitiju Parovi na Happy televiziji sa gazdaricom vile Vanjom Kostić

Kao što dolikuje profesionalcu, Sergej provodi vreme sa Vanjom sa kojom uvežbava ulogu mladog rokera, jer će, veruje zablistati u rijalitiju Parovi na Happy televiziji.

Naime, prema scenariju gazdarica Vanja saznala je da Milan Lane Gutović ima daleko mlađu ljubavnicu, sa kojom je viđen na jahti, posle čega se ona okreće mladom Nemanji, kojeg u rijalitiju Parovi tumači Sergej Trifunović.

Vanja Kostić i Sergej su šetali šoping molom u Beogradu, kupovali, pili kafu, dugo razgovarali, a zatim šetali držeći se za ruke. Oni koji su navikli da Segej ne pokazuje osećanja, bili su iznenađeni, jer se sa Vanjom sve vreme smejao, šalio, ponašali su se kao pravi zaljubljeni par.

Inače, Sergej je trebalo da uđe u vilu lepe gazdarice Vanje Kostić kao učesnik a onda su među njima sevnule varnice, pa će se u rijalitiju Parovi glumac pokazati kao Nemanja, roker, poznat u inostranstvu, koji će uživati u bogatstvu i luksuzu kao ljubavnik.

Prema daljem scenariju, Vanja se konačno razvela od Laneta Gutovića, a luksuzne vile sa đakuzijem, podvodnim kameramama, zlatnim slavinama, pozlaćenim escajgom i ostalim glamurom, pripalo je plavokosoj Vanji…I, naravno Nemanji.

Sergej Trifunović će, kao gazdaricin dečko, pokazati bahatom džet setu da su njegovi zadaci teški, da za nagradu koja će rasti i do milion evra treba da se pomuče, a lično će sugerisati Vanji ko mu se u vili dopada, a ko ne.

 

 

makonda-tracker