EKSKLUZIVNO - Katarina Rebrača: Izjavljujem saučešće porodici Nenada Borojevića

8
Bivša manekenka Katarina Rebrača za Story.rs komentariše vest o samoubistvu bivšeg direktora Instituta za onkologiju Nenada Borojevića.
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Nakon što je danas objavljeno da je Nenad Borojević, bivši direktor Intituta za onkologiju i radiologiju izvršio samoubistvo, redakcija portala Story.rs kontaktirala je bivšu manekneku Katarinu Rebraču koju je prema ranijim tvrdnjama pojedinih medija prijavio za navodnu proneveru 26 miliona dinara iz njenog dobrotvornog fonda.

- Za vest o samoubistvu saznala sam iz medija i izjavljujem saučešće njegovoj porodici. Sve ostalo što bih mogla da kažem o njemu tiče se sudskog postupka koji je u toku. Kakav god da je, život svakog od nas je samo jedan i treba se do kraja boriti za pravdu i istinu kao što ja to činim - kaže Rebrača u svojoj ekskluzivnoj izjavi za Story.rs. Pokojni Borojević bio je optužen i da je nabavkom cistostatika oštetio Institut kao i da je  primao mito. Iz pritvora je pušten u novembru prošle godine uz obavezu nošenja elektronske narukvice.

Nikola Rumenić

makonda-tracker