Dejan Petrović Big Band u Svilajncu za doček pravoslavne Nove godine

1
Najmlađi majstor trube Sabora u Guči i prva truba sveta, Dejan Petrović, nastupiće sa svojim Big Bendom na Trgu Mare Resavkinje u Svilajncu na dočeku Pravoslavne Nove godine 13. januara
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Koncert je u organizaciji Centra za kulturu, a pod pokroviteljstvom Opštine Svilajnac, a početak je najavljen za 22 časa. Svilajnčani i gosti njihovog grada će uz besplatno piće uživati u numerama koje sa velikim uspehom izvodi Dejan Petrović sa svojim Big bendom: hitovima Vrtlog, BalkanChe, Mećavnik rumba, Cotton, ali i obradama najvećih svetskih i domaćih hitova poput Englishman in New York, Gimme Gimme, Jailhouse Rock, Je veux, Kreni prema meni, Krug, Mi plešemo i mnogim drugim.

Dejan Petrović i Big Bend su imali više nego uspešnu koncertnu 2011. godinu, a taj trend će se nastaviti i u 2012, i u planu su brojni koncerti širom Srbije i regiona, a ima i dosta poziva iz inostranstva.

Pored prvog solističkog koncerta u Beogradu, Petrović je nastupao na Beer Festu u Beogradu, kao i na Drinskoj regati, revijalnom koncertu u Guči, Bukovičkoj banji, Aranđelovcu, Sarajevu, ali i u Briselu gde je u Evropskom parlamentu predstavio muziku Srbije.

makonda-tracker