ZALJUBLJENI PAR

Ljubavna idila, strasni poljupci i praznici: Stefan Cvijović Cvija konačno pokazao devojku koja mu je ukrala srce (FOTO)

0

Iako veoma retko u javnosti govori u privatnom životu, Cvija je rešio da publici predstavi devojku Nađu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati reper Stefan Cvijović Cvija 2022. godinu dočekao je sa svojom lepšom polovinom, devojkom Nađom Stojanović koju do sada nije prikazivao u javnosti, ali je to rešio da promeni.

 

Iako je protekle godine priznao da je emotivno ispunjen, nije želeo da otkriva identitet devojke koja mu je ukrala srce.

 

Šarmantni par napravio je nekoliko prazničnih fotografija, na koju se videla ljubav i posebna emocija, a pratiocu su oduševljeni Stefanovim izborom.

 

U 2022. godini vam želim sve ono što sam ja imao u 2021. Puno ljubavi, iskrenosti, zdravlja, porodičnih momenata vrednih života, poslovnih uspeha — napisao je reper.

 

 

Cvija veoma retko govori za medije o privatnom životu, ali je ovim rečima protekle godine istakao koliko je srećan na emotivnom planu.

 

Sreća pokreće sreću. Osmehom stavljaš nekome drugome osmeh na lice. To je sve lanac. Kad ti jedno ide u životu, lepi ti se sve ostalo na taj lanac jer tako zračiš, tako hodaš, tako delaš — rekla je za Kurir i dodao na koji način provodi slobodno vreme:

 

—  S voljenim osobama. Na putovanjima. Takođe sam veliki radoholik, volim da stvaram.

 

 

 

makonda-tracker