Grupa MVP obradila pesmu Hajde lagano Milana Deličića Delče

0
Beogradska grupa MVP, koja svojom filozofijom i pozitivnim stavom prikuplja sve više istomisljenika i poštovalaca njihove muzike, napravila je remix pesme Hajde lagano, koju je napisao i izvodio muzičar Milan Delčić - Delča iz grupe Delča i Sklekovi, koju će p

Grupa MVP, koja važi za jedan od najtraženijih domaćih bendova, na novogodišnjem koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće pored dens zvezde Inne, dok će Top FM DJ podrška i DJ-evi Borko Bajić i Dejan Matić upotpuniti spisak izvođača.

- Delča je pre svega bio veliki čovek i muzičar, a ovim gestom želimo da pokažemo da njegovo ime nije zaboravljeno. Obradu pesme Hajde lagano premijerno ćemo izvesti na koncertu za Srpsku novu godinu u Belexpocentru, a za spot, koji ćemo uskoro snimiti, imamo super ideju koja je dostojna ovako velikog hita - rekao je Bane Lalić, pevač grupe MVP. 

Ulaznice za novogodišnju žurku mogu da se nabave na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu po ceni od  1500 dinara, odnosno 2500 za  VIP ulaznice. Cena karte na dan koncerta iznosiće 1700 dinara.

makonda-tracker