Porodila se Bijonse!

1
Planetarno popularna pop pevačica Bijonse Nouls i njen suprug Džej Zi, dobili su ćerkicu. Bijonse se porodila carskim rezom u njujorškoj bolnici Lenoks Hil, a devojčica je prema do sada nepotvrđenim informacijama dobila ime Ajvi Blu Karter.

Majka i beba su u odličnom stanju, prenose svetski mediji. Radosnu vest je medijima potvrdila pevačicina sestra Selanž Nouls. Bijonse je u bolnicu došla u petak uveče i prijavila se pod pseusdonimom Ingrid Džekson, izjavio je jedan od zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi, koji je insistirao na anonimnosti. Bijonse i njen suprug Džej Zi, čije je pravo ime Šon Karter, iznajmili su čitav četvrti sprat bolnice za neverovatnu sumu od 1,3 miliona dolara. Nešto posle 23 sata, u delu bolnice u kojem je bila smeštena Bijonse ulaz je bio zabranjen čak i medicinskom osoblju, izuzev jednom doktoru.

U pokušaju da spreče pojavljivanje fotografija u javnosti, radnici bolnice bili su primorani čak i da prelepe trake preko sigurnosnih kamera na četvrtom spratu, a zaposleni su morali prilikom ulaska u zgradu da isključe svoje mobilne telefone. Bijonse je poslednji put viđena u javnosti u četvrtak, kada su je paparaci uhvatili dok je izlazila iz svog apartmana na Menhetnu. Portparoli čuvenog para nisu bili dostupni za komentare.

 

makonda-tracker