bol ostaje

"To je put do blagoslova koji si ostavio u amanet": Slavica Rokvić emotivnom porukom priznala koliko joj fali Marinko

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Pa

17-12-2021 12:46h
On se bio razveo od nje i nasao mladju a ona sad samo talasa.

Vukosava

17-12-2021 12:56h
Daj zeno, prestani da patetises jer vec postajes degutantna. Svi smo mi izgubili nekog dragog ali zeno nemoj javno, nije kulturno.

Miša

17-12-2021 23:04h
Komentari vam nisu korektni. Marinko je bio javna i popularna ličnost, verujte mnogi naši gradjana ga neizmerno žale, bio je veoma šarmantan, harizmatičan, pa i u ovim starijim godinama je bio lep i zgodan i šarmantan, odličan pevač i porodičan čovek, pristojan, pravi gospodin. Od mojih rodjaka, kolega, drugova, komšija nema nikog ko ne žali za Marinkom. Verujte, čak i oni koji više vole zabavnu i ozbiljnu muziku kažu ostadosmo bez tako divnog čoveka. Pa šta mislite, kako je onda njegovoj porodici, pa logično je da se povremeno oglase i da tako olakšaju svoju dušu. A ovi tračevi o tome kako je Marinko bio našao mladju ljubavnicu pa oterao ženu, pa to su sve namešteni članci, samo je bitno ako može neko da se oblasti pa da im se novine bolje prodaju. On je voleo svoju ženu do kraja života, stalno je bio sa sinovima, unucima, tako da stvarno vam ovi predhodni komentari nisu fer ni prema pokojnom Marinku ni prema njegovoj porodici.

Stanka

18-12-2021 07:39h
Kako vas nije sramota da pisete ovako bezobraznevkomentsre,vi sudite nekome,zar nemamo pravo izneti svoja osecanja kako sami osecamo.Postovana slavice prava ste dama glavu gore i neka vam bog pomogne u vasem bolu imate i za kim da patite❣️
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: