TUŽNO

Održan pomen Marinku Rokviću, stigao je i sin Dario iz Kanade: Tuga i muk na Novom bežanijskom groblju

0

Porodica se ne miri sa ovim gubitkom, ali pokušavaju da nastave na svakodnevnim preokupacijama.

foto: Ana Denda, Ana Paunković
foto: Ana Denda, Ana Paunković

Održan je pomen na na Bežanijskom groblju legendarnom pevaču Marinku Rokvićuu povodom 40 dana, a ovom povodom okupila se njegova porodica i najbliži prijatelji.

 

Naslednik Dario kojeg je dobio tokom vanbračne zajednice stigao je iz Kanade kada bi se oprostio od oca, s obzirom na to da nije mogao da prisustvuje sahrani. Kako mediji prenose, on će boraviti desetak dana u domu Rokvića gde će imati prilike da se druži sa braćom i njihovim naslednicima.

 

1 / 4 Foto: Ana Denda, Ana Paunković

 

Među prisutnima na 40 dana došao je Boško Đurovski, bivši fudbaler, kao i majka Markove supruge Sare.

 

Podsetimo,  Nikola je na svom Instagram profilu podelio emotivne fotografije sa poslednjeg Marinkovog nastupa koji je imao proteklog leta sa sinovima. Svojom ljubavlju prema muzici i publici ostavio je i lekare bez reči.

 

Ko bi rekao da ćeš poslednji koncert imati sa svoja dva sina! Znam koliko si se radovao nastupu u prelepom Somboru! Dan ranije majka je nosila tvoje rezultate kod doktoram a doktor je pitao da li ovaj čovek može da hoda? A, ti si ljubavi moja održao koncert pred 10 000 ljudi kao u najbolje dane. Kakva snaga i koja volja za životom! Hvala ti na svemu što si nam pružio i ostavio u amanet! Sijaj u večnosti — napisao je pevač nedavno.

 

Marko Rokvić, Nikola Rokvić
foto: Instagram/printscreen

 

 

 

 

 

makonda-tracker