Najplaćeniji klinci mlađi od dvadeset godina

0
Većina slavnih osoba u samo jednoj godini zaradi više nego mi, tokom celoga života, u ovih deset slučajeva radi se o savršenoj kombinaciji sreće i mnogo rada.

Džastin Biber, 17 godina, 53 miliona dolara

Ovu kanadsku superzvezdu otkrili su 2007. godine, i to na YouTubeu. Džastin je tada imao samo 13 godina. Nakon što je sklopio saradnju s Ašerom, okusio je munjevitu slavu, koja mu je u samo tri godine donela zaradu od 53 miliona dolara. Njegov dokumentarac Never Say Never zaradio je 73 miliona dolara, a njegov parfem Someday 30 miliona.

Majli Sajrus, 18 godina, 48 miliona dolara


Mlada glumica Majli Sajrus, poznatija kao Hannah Montana, 2010. godine zauzela je 13. mesto Forbesove liste najplaćenijih celebrityja, sa zaradom od 48 miliona dolara. Po jednoj epizodi Diznijeve serije Hannah Montana, Majli je zarađivala 15.000 dolara. U junu prošle godine ova popularna devojka izdala je treći studijski album Can't Be Tamed, da bi se u 2011. godini posvetila filmskoj karijeri.

Nick Džons, 19 godina, 12,5 miliona dolara

Ovaj je mladić muzičku karijeru započeo na Brodveju. Njegov prvi demo snimak bio je zaslužan za blistavu budućnost benda Jonas Brothers. Zajedno sa svojom braćom Džoom i Kevinom snimio je seriju Jonas L.A. i film Camp Rock u dva nastavka. Godine 2008. momci su osnovali bend Jonas Brother, a prvi album izdali su prošle godine. On je, naravno, dosegao vrhunsku zaradu i blistavu slavu.

Tejlor Lotner, 19 godina, 8,5 miliona dolara

Zvezda filma Sumrak Tejlor Lotner karijeru je započeo kao zvezda karatea. Imao je nekoliko epizodnih uloga u serijama The Bernie Mac Show i My Wife and Kids, pozajmio je glas u nekim animiranim filmovima. Nakon što je prihvatio ulogu u Sumraku, stekao je veliku slavu i, naravno, zaradu.

Angus T. Džons, 18 godina, 8,3 miliona dolara

Mladi glumac Angus T. Džons prošle godine je potpisao ugovor s televizijskom kućom CBS za ulogu Džeka Harpera u humorističkoj seriji Dva i po muškarca. S obzirom ne to da ugovor iznosi 7,8 miliona dolara, Angus će tokom dve sezone zarađivati neverovatnih 300.000 dolara po epizodi.

Miranda Kosgrov, 18 godina, 7 miliona dolara

Prošle godine ova zgodna brineta je potpisala ugovor s Nickelodeonom – pojaviće se u 26 epizoda serije iCarly i za to će dobiti 180.000 dolara po epizodi. Pre ovog basnoslovnog ugovora Miranda je ostvarila uspeh filmom Sparks Fly, koji je premijerno prikazan u aprilu prošle godine.

Selena Gomez, 19 godina, 5,5 miliona dolara

Nakon što se pojavila u serijama The Suite Life of Zack & Cody i Hannah Montana, Selena Gomez dobila je ulogu u Disneyjevoj seriji Wizards of Waverly Place i zarađivala 25.000 dolara po epizodi. Godine 2009. Selena je osnovala bend Selena Gomez & the Scene, a za samo dve godine izdala je čak tri albuma. Poslednji album popeo se na 21. mesto Billboardove top liste.

Džejden Smit, 13 godina, 5 miliona dolara; Willow Smith, 10 godina, 4 milijuna dolara

Popularni klinci Džejden i Vilou Smit nastavili su trku za novce svojih slavnih roditelja, Vila i Džade Pinket Smit. Oboje su glumili s tatom, a nakon tih početaka Džejdan je dobio ulogu u rimejku Karate Kida, i sarađivao sa Džastinom Biberom na pesmi Never Say Never. Tim je angažmanima zaradio 5 miliona dolara. 

Dakota Fening, 17 godina, 4 miliona dolara

Sa navršenih 17 godina Dakota Fanning bila je puno uspešnija od mnogih glumica koje se tim poslom bave ceo život. Do početka ove godine bila je angažovana u čak 31 filmu, a njeni najnoviji projekti uključuju tri od četiri nastavka popularnog Sumraka.

 

makonda-tracker