Džesika Bil i Džastin Timberlejk: Romantična veridba u snegu

0
Kako prenose strani mediji, Džastin Timberlejk je tokom božićnih praznika provedenih na skijanju u Vajomingu zaprosio Džesiku Bil, čime je dugogodišnja romansa nakon, uprkos nekolicini prekida, krunisana veridbom ovo dvoje velikih holivudskih zvezda

Nakon četiri i po godine zabavljanja, prijateljskih raskida i pomirenja, Džesika Bil i Džastin Timberlejk izgleda su ovog puta zaista shvatili da ne mogu pobeći od toga da su rođeni jedno za drugo, te su odlučili da je došlo vreme da stanu na ludi kamen.

Prema pisanju američkih portala, tridesetjednogodišnji Džastin je, znajući za ljubav svoje drage prema zimskim sportovima, za praznike organizovao zajednički odmor u jednom skijaškom odmaralištu. Dok su bili visoko u planinama Vajominga, on je u snegu kleknuo pred svojom dragom i ponudio joj dijamantski prsten. Džesika je oduševljeno pristala, a par je veridbu proslavio sa prijateljima i porodicom u Džastinovom domu u Montani.

S obzirom na to da do sada nijedno od ovo dvoje glumaca nije izdalo zvanično saopštenje na ovu temu, nije isključena mogućnost da je u pitanju još jedna u nizu neosnovanih spekulacija na račun njihove romanse.

makonda-tracker