Nik Kenon u bolnici

0
Suprug pevačice Maraje Keri, Nik Kenon, hospitalizovan je u medicinskom centru mondenskog američkog skijališta u Aspenu sa dijagnozom manjeg zastoja bubrega

Glumac, komičar, reper, zabavljač, producent, radio i televizijski voditelj Nik Kenon hitno je prevežen u jednu bolnicu u Aspenu sa jakim bolovima u trbuhu. Tridesetjednogodišnji umetnik zadržan je na lečenju i trenutno prima adekvatnu terapiju.

- Koliko god je to moguće u ovakvim okolnostima, trudimo da se zadržimo duh prazničnog raspoloženja. Molim vas da mislite na Nika jer trenutno prolazi kroz velike bolove. Pokušali su da me isteraju iz bolnice, ali ja sam se zainatila i ne odvajam se od njegovog kreveta. Dobro se držimo, samo je nezgodno to što smo zaglavljeni ovde u Aspenu. Znam, postoje i daleko gora mesta, a sigurna sam da će sve biti u redu dok god smo svi zajedno. Ne pokušavam da zašećerim ovako jednu tešku situaciju. Prolazimo kroz veoma teške trenutke tako da vas molimo da se u svojim molitvama osvrnete in a našu porodicu – napisala četrdesetjednogodišnja Maraja Keri na svom zvaničnom sajtu, gde je priložila i fotografiju na kojoj se vidi sa koliko brige i pažnje ona neguje svog obolelog supruga.

makonda-tracker