Mirsad Turkdžan nema zabranu prilaska Dini Džanković

1
PR služba košarkaša Mirsada Turkdžana demantuje napise turskih medija o tome da brat Emine Jahović ima sudsku zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi

Dan nakon što je Story.rs ekskluzivno objavio vest o razvodu bivše misice Dine Džanković i košarkaša Mirsada Turkdžana mediji u regionu, a i šire, i dalje bruje na ovu temu. Najdalje su otišle jedne turske dnevne novine koje su objavile da Mirsad ima sudsku zabranu prilaska Dini i deci, koja su posle razvoda navodno pripala njoj.

- Tačno je da je brakorazvodna parnica započeta još u julu prošle godine. Mnogi mediji su danas pokušali da kontaktiraju Mirsada, ali njegov stav je da je privatni život svetinja koju ne treba dirati. Jedini razlog ovog obraćanja medijima je demantovanje pojedinih napisa o tome kako Mirsad ima sudsku zabranu prilaska Dini u trajanju od šest meseci. To su notorne gluposti – navodi se u saopštenju Mirsadove PR službe koju Story.rs ekskluzivno objavljuje.

Dina i Mirsad iz šestogodišnjeg braka imaju sina Nusreta i ćerkice Nebu i Kariju, koja je rođena samo nekoliko meseci pre nego što su partneri odlučili da se raziđu.

Nikola Rumenić

makonda-tracker