Potpuni promašaji 2011. godine

0
Prošlu godinu ćemo pamtiti po nezaboravnom uspehu albuma 21 pevačice Adele, novom albumu Lejdi Gage i raznim uspesima Džastina Bibera. Ipak, neki će ostati zapamćeni kao čisti promašaji 2011. godine.

Blog Idolator predstavio je listu najvećih promašaja u 2011 godini.

Spot Lejdi Gage The Edge of Glory

Ostaće zapamćen verovatno kao najdosadniji spot popularne pevačice. Najveselija pesma sa njenog albuma Born This Way zaslužila je mnogo bolji video.

 

Dr. Dre i Nikol Šerzinger  (ponovo) su odložili izdavanje albuma

Posle decenije najavljivanja, njihov zajednički album Detox nije se pojavio u prodaji. Svaki put je objavljeno da će biti ove godine, ali je Dr. Dre u novembru izjavio da se izlazak albuma neće uskoro dogoditi.

Isto tako, album Nikol Šerzinger može se kupiti u Evropi, ali još uvek nije dostupan na američkom tržištu.

 

Britni Spirs na turneji pevala na plejbek

Povratak na muzičku scenu i novi album Femme Fatale privukli su veliku pažnju. Godina je mogla biti mnogo bolja za Britni, da razočarana publika nije počela da napušta njene koncerte, jer je pevačica jedva pevala i uz pomoć matrice. Iako ni pre nije bilo bolje, očekivalo se više od njenog spektakularnog povratka na scenu.

 

Bijonse bez hita u prošloj godini

Iako je prošle godine izdala album 4, nijedan singl od Bijonse, nije se pojavio u prvih deset na američkoj listi singlova.

 

Otkazani koncerti

Adel je morala na operaciju glasnih žica, pa je otkazala predviđene koncerte u Americi. Tejlor Svift je napravila pauzu zbog bronhitisa, Keti Peri je otkazala par nastupa zbog trovanja hranom. Rijana je paralelno snimala album i išla na turneju, pa je zbog iscrpljenosti bila prinuđena da otkaže nekoliko nastupa.

 

Napadi na Džastina Bibera

Mladog pevača su napali ispred robne kuće Macy’s u Njujorku, u Australiji su ga iz publike gađali jajima, a bio je optužen i da je otac deteta jedne od obožavateljki, koja je u međuvremenu odustala od testa za utvrđivanje očinstva. Iako je, s druge strane, veoma popularan, nije lako biti u njegovoj koži.

 

Kristina Agilera zaboravila tekst himne

Kada je nastupala na finalu lige američkog fudbala, čuvenom Superbowlu, pevačica je zaboravila reči američke himne.

 

Vilijam čita tekst svoje pesme sa mobilnog telefona

Frontmen grupe Black Eyed Peas  je takođe zaboravio tekst pesme, ali se snašao i upotrebio svoj mobilni telefon sa kojeg je čitao stihove. Za ovaj nespretni događaj postoji i video kao dokaz.

 

Šeril Kol i njen angažman u emisiji X Factor

Prvo su je angažovali, a nakon tri nedelje su je zamenili. Na njeno mesto je došla Nikol Šerzinger.

 

Spot Facebook Official grupe Heart2Heart

Niko nije siguran da li je ovaj spot parodija, ili su momci iz grupe bili ozbiljni kada su snimili ovu pesmu.

 

Kris Braun ponovo napada

Kada je gostovao u emisiji Good Morning America, voditeljka je ponovo pitala Krisa Brauna o napadu na Rijanu, nakon čega je on rasturio garderobu u bekstejdžu, slomio ogledalo i istrčao iz zgrade bez majice. Izgleda da mu terapije nisu pomogle.

 

Ark Music Factory

Ako niste čuli za Leksi Džordž ili Alanu Li, sigurno ste čuli za Rebeku Blek i njen viralni hit Friday, a sve njih potpisuje izdavačka kuća Ark Music Factory.

makonda-tracker