porodične vrednosti

"Bez nje bih bio ko zna gde, nisam sanjao da će biti moja životna ljubav": Ovako slavni glumac govori o supruzi Tamari

1

Miki Manojlović pokazao je svoju nežnu crtu ličnosti koja je uvek u prvom planu kada se radi o porodičnim vrednostima i ženi koja ga dve decenije usmerava ka dobrom.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Istaknuti glumac Predrag Miki Manojlović više od dvadest godina uživa u braku sa koleginicom Tamarom Vučković koju je publika imala prilike da gleda u serijama "“Broz i ja” i “Na terapiji”. 

 

Glumači par je kao krunu ljubavi dobio sina Ivana koji neretko prisustvuje očevim predstavama, a ovako je Miki govorio o svojoj srodnoj duši.

 

—  Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu “Zločin i kazna”. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina. — izajvio je gluma ranije za "Story".

 

Iako veoma retko u medijima govori o svom braku i intimi, svojevremeno je priznao da mu porodica predstavlja najveću motivaciju.

 

Tamara Vučković
foto: Dragana Udovičić

— Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni —  dodao je.

 

Mikijeva supruga je imala potencijala da napravi veliku karijeru, ali se u međuvremenu predomislila i posvetila direktorskom poslu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

 

Tamara Vučković
foto: Dragana Udovičić

Pre ljubavi sa Tamarom, Miki je bio u braku s Iskrom Uzelac sa kojom ima naslednicu Čarnu koja je redateljka i docent filmske režije na Akademiji umetnosti u Beogradu.

 

Podsetimo, glumica Zorka Doknić Manojlović bila je majka Predraga Mikija Manojlovića i ostvarila je velike uloge, a mlađim generacijama poznata  je po ulozi bake u filmu “Rane”. Preminula je 2013. godine u 85. godini života, a sudbina koj nije namenila lakši put.

 

 

 

 

 

makonda-tracker