Nina Badrić: Dat će nam Bog (VIDEO)

0
Slavna pevačica Nina Badrić, koja je svojim fenomenalnim nastupom 31. decembra na centralnom sarajevskom trgu na pravi način uvela žitelje ovog grada u novu 2012. godinu, lansirala je video spot za pesmu sa svog novog albuma Nebo, numeru Dat će nam bog
foto: promo
foto: promo

Svojim novim albumom NeBo Nina Badrić osvaja sve slušaoce širom regiona, a prvi singl Dat' će nam Bog već je zauzeo prva mesta na mnogim muzičkim top listama. U režiji kultnog i višestruko nagrađivanog hrvatskog reditelja Radislava Jovanova - Gonza, Nina je snimila i video spot za istoimeni singl.

Koliko je Nina Badrić popularna, dokazala je razigranom, veselom i živom atmosferom 31. decembra u Sarajevu. Trg djece Sarajeva bio je prepun ljudi koji su odlučili da dočekaju Novu 2012 baš u ovom gradu koji je za svoje žitelje priredio zabavu za pamćenje. Gosti iz svih krajeva regiona uživali su u sjajnom muzičkom programu tokom čitave najluđe noći.

Na raskošnoj pozornici smenjivali su mnogi izvođači kao što su Tifa & bend, Letu Štuke, Kiril Džajkovski, a kao jedina dama Nina Badrić je atmosferu odličnog provoda dovela do usijanja.

makonda-tracker