porodične vrednosti

Sa suprugom Vladimirom dobila je dve ćerke kao krunu ljubavi: Upoznajte stariju naslednicu Nele Mihailović (FOTO)

0

Glumica je dve decenije u braku sa Vladimirom Petričevićem koji je javnosti poznat i kao brat Neline koleginice Suzane Petričević.

foto: Antono Ahel/ATAImages.
foto: Antono Ahel/ATAImages.

Istaknuta glumica Nela Mihajlović srca publike osvojila je ulogama u ostvarenjima "Cvat lipe na Balkanu", "Nepobedivo srce", "Na putu za Montevideo", "Stižu dolari", "Ranjeni orao", a njen doprinos na daskama koje život znače je nemreljiv, a na njima je pristuna od 1993. godine. Prvu ulogu ostvarila je godinu dana kasniije u Šekspirovom delu "Ukrućena goropad" u Narodnom pozorištu u Beogradu.

 

Od aprila ove godine dobile i status prvakinje drame ove institicije, a predstavom "Balkanski špijun" i likom Danije koji tumači bila nagrađivana nekoliko puta.

 

Nela je dve decenije u braku sa poznatim kompozitorom Vladimirom Petričevićem, sa kojim je kao krunu ljubavi dobila dve ćerke, Petru i Martu. 

 

Obe naslednice veoma podsećaju na majku, a starija naslednica Marta koja ima šesnaest godina veoma je aktivna na društvenoj platformi "Tik Tok", na kojoj snima kratke videe.

 

1 / 2 Foto: tik tok printscreen

 

Nelin suprug Vladimir brat je glumice Suzane Petričević sa kojoj je par veoma blizak, a kompozitor je svojevremeno ovim rečima opisao brak sa dramskom umetnicom.

 

— Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo — rekao je ranije za Blic.

 

 

 

 

makonda-tracker